Jenny Fairy – nova kolekcija u CCC Marti (Modne karike)

Jenny Fairy – nova kolekcija u CCC Marti (Modne karike)

Blještavi nakit i sunčani vibe u najnovijoj verziji kolekcije Jenny Fairy. Suptilni lančići nalaze se na torbama i obući kapsulne kolekcije Modne karike i savršeno će odgovarati modnim trendovima za nadolazeće ljeto.

Bezvremenski nakit zauvijek ima posebno mjesto u našem stilu. Iako je ljubav prema lancima započela s dizajnom Bottega Veneta, ubrzo su ju preuzeli i drugi dizajneri, uključujući Michael Kors, Dolce & Gabbana i Stella McCartney. Od mikrotrenda je brzo prešao u “it” modni trend, koji s vremenom dobiva nove forme i nove sljedbenike. U prethodnim sezonama na obući i torbama mogli smo pronaći uglavnom XXL lance. Sada su motivi nakita promijenili svoj alter ego i u ovom najotmjenijem izdanju upravo su stigli u CCC trgovine!

Jenny Fairy – omiljeni brend poljskih i stranih influencera – fokusira lance kao detalj u decentnoj, ali vrlo upečatljivoj verziji. Najnovija kapsulna kolekcija Modne karike sastoji se od tri modela obuće s pletenim detaljima nakita i torbe na ramenu s ručkom uz lančić koji se savršeno nadopunjavaju.

Dizajnerski prijedlozi Jenny Fairy zadržali su se u najotmjenijim bojama sezone: klasičnoj i bezvremenskoj crnoj, bež boji koja okupana suncem daje dozu sofisticiranosti i najpoželjnijoj nijansi posljednjih mjeseci – intenzivno zelenoj. Boje obuće i torbi mogu se preklapati jedna s drugom – stvorit će kombinaciju s kojom ćeš privlačiti sve poglede.

Elementi karika osvježiti će svaki styling, uspješno zamjenjujući klasični nakit. Nježne zlatne završne obrade bit će savršene za ljetni look, naglašavajući preplanulost. To se savršeno odražava u posljednjem sesionu kapsulne kolekcije Modne karike, koju je snimila Agata Serge. Linda Helena, poznata prvenstveno po kampanji Tom Ford, postala je lice kampanje. Brazilski model predstavlja kolekciju Jenny Fairy na Kalifornijskoj plaži. Raskoš naglašenog nakita, puno sunca i primorska klima – bolju najavu nadolazećeg ljeta ne možeš poželjeti.

Kapsulna kolekcija Jenny Fairy sada je dostupna u odabranim CCC trgovinama i na ccc.eu/hr.