Radno vrijeme:

Svaki dan od 09h do 21h (i nedjeljom)

Kontakt:

051 629 434

Web stranica:

Objekt C

Pet Centar

Pet centar je započeo s radom 1999. godine u dućanu u Heinzelovoj 62 u Zagrebu, sa željom da bude mjesto najveće ponude asortimana za kućne ljubimce u Hrvatskoj. Dućan je imao gotovo 400m2 prodajne površine, što je u to vrijeme bilo i deseterostruko veće od uobičajenog pet shopa.

Od tih početaka puno se promijenilo: višestruko je proširen asortiman, trgovine su veće i prilagođene najvišim standardima moderne maloprodaje, izradili smo vlastitu robnu marku hrane za pse i mačke koja pruža najbolji omjer cijene i kvalitete na tržištu, te konstantno radimo na unaprijeđenju ponude i osiguranju najboljih cijena za naše kupce.

Posebno smo posvećeni postizanju najviših standarda kvalitete usluge, na čemu stalno radimo u želji da nadmašimo očekivanja naših kupaca.

U okviru svih naših dućana rade i veterinarske ljekarne u kojima uvijek možete dobiti i stručan savjet nekog od naših 19 veterinara, a opskrba robom je automatizirana i strogo se kontrolira, kako biste uvijek pronašli onaj artikl po koji ste došli.

Danas je Pet centar prepoznat kao vodeća specijalizirana maloprodaja za kućne ljubimce u Hrvatskoj i regiji, s kvalitetom ponude i usluge na razini najboljih specijaliziranih maloprodaja u Europi.

Svi zaposlenici Pet Network International grupe, u tri zemlje i 14 trgovina, ljubitelji su i najčešće vlasnici životinja.

Naša misija je unijeti radost u živote kućnih ljubimaca i njihovih vlasnika, promovirati blagodati suživota ljudi i životinja, te educirati široku javnost i konstantno promicati dobrobit životinja.

Zahvaljujemo našim kupcima na ukazanom povjerenju i nadamo se da ćemo ga i u budućnosti opravdati, a ako do sada niste imali prilike posjetiti neku od naših trgovina, svakako Vas pozivamo da nas posjetite zajedno sa svojim ljubimcem.

Vaš Pet centar

Ljubimci znaju zašto.