RADNO VRIJEME:

pon-ned : 09h – 21h

KONTAKT:

051/ 680-680

WEB STRANICA:

OBJEKT A : 1. KAT

Makromikro grupa

Makromikro grupa d.o.o.  jedna je od vodećih tvrtki u segmentu prodaje informatičke opreme i potrošačke elektronike.

Tvrtka posluje od 2014. godine odkad bilježi kontinuirani rast temeljen na bogatoj tradiciji, kvaliteti proizvoda i usluga i personaliziranom pristupu svakom kupcu kako u veleprodaji tako i u maloprodaji.

Našu mrežu maloprodajnih poslovnica čini i nova, moderna poslovnica Makromikro grupe otvorena u Marti Retail Park shopping centru kao Vaše omiljeno mjesto za pronalazak i kupovinu kvalitetnih uređaja za dom, ured, obitelj i slobodno vrijeme.

U moderno dizajniranoj i opremljenoj poslovnici pronaći ćete široki asortiman vrhunske IT opreme i potrošačke elektronike cijenjenih brandova naših partnera koje zastupamo – LG, Dyson, Acer, Samsung, Lenovo, Xiaomi, Garmin i mnogih drugih.

Svim posjetiteljima naše poslovnice želimo predstaviti novitete u svijetu tehnologije i elektronike prezentacijom i ponudom vrhunske TV i AV opreme, gaming opreme, laptopa, mobitela, pametnih satova i drugih gadgeta.

Temeljem višegodišnjeg iskustva i odličnog poznavanja asortimana, naše ljubazno i stručno osoblje u svakom će Vam trenutku pružiti sve informacije o proizvodima, trendovima i aktualnim akcijskim ponudama koje smo pripremili za Vas. Uz demonstraciju proizvoda i uslugu besplatnog savjetovanja bit ćete sigurni da ste odabrali pravi proizvod po najboljoj cijeni.

Doživite spoj modernog dizajna, novih trendova i vrhunske tehnologije!

Veselimo se Vašem dolasku!