Radno vrijeme:

Svaki dan od 09h do 21h (i nedjeljom)

Kontakt:

051 339 665

Web stranica:

Objekt A : 1. kat

AMDS jeans

AMDS JEANS prvi je hrvatski streetstyle brand koji s ponosom nosi etiketu “MADE IN CROATIA”. To je priča jedne obitelji o njihovoj viziji, talentu, upornosti i radu.

Inspirirani urbanim načinom života za vas stvaramo kolekcije već od 1988. godine. Brand je nastao zbog ideje i velike strasti prema traperu, a s vremenom se pretvorio u jedan od najpopularnijih i najtraženijih brandova u Hrvatskoj, koji je do dan danas zadržao svoj status priznatog jeans proizvođača.

Ležeran izgled, casual odjevne kombinacije i autentičan stil zadane su niti vodilje ovog branda. Razvili smo svoju prepoznatljivost kao streetstyle brand koji u svojoj ponudi ima ponešto za svakog člana obitelji. Svaki odjevni predmet je duboko dizajnerski promišljen i detaljno razrađen u svakoj fazi proizvodnog procesa.

Kroz sve ove godine AMDS JEANS mijenjao se stilski i dizajnom prateći svjetske modne trendove i pružajući konkuretan odgovor kroz svoje kolekcije. Mijenjali smo i način poslovanja i organizacije unutar tvrtke jer to smatramo neophodnim za daljnji rast i razvoj što je rezultiralo stručnim, kvalitetnim i visokomotiviranim kadrom koji svojim doprinosom čine naš cilj ostvarivim.

Danas, AMDS JEANS u svom sastavu broji 50 vlastitih trgovina diljem lijepe naše i susjedne nam BiH. Osim toga, možemo se pohvaliti da s našim djelatnicima provodimo politiku interne pravednosti i eksterne konkurentnosti.

AMDS JEANS i njegovi zaposlenici nastavljaju provoditi misiju i viziju branda na način da predano rade, stvaraju, razvijaju se te nadograđuju svoja znanja i vještine. Vjerujemo u ono što radimo i volimo ono što jesmo!