Radno vrijeme:

Svaki dan od 09h do 21h (i nedjeljom)

Kontakt:

051 374 556

Web stranica:

Lokacija :

Objekt B, Marti Retail Park

TEDi

TEDi potvrđuje da se primjerene cijene, dobra kvaliteta, angažman vezano za održivost i raznolika ponuda međusobno ne isključuju.

Nova poslovnica nalazi se u Hali B, Marti retail parka, Martinkovac 131, Rijeka

TEDi je lokalni dobavljač pogodan za obitelji, koji je prisutan na tržištu ne samo u velegradovima već i u ruralnim područjima. U stalnoj smo potrazi za novim lokacijama, kontinuirano razvijamo svoj koncept namještanja i u tren oka se prilagodimo na nove tržišne okolnosti te ostajemo fleksibilni.

Cijene su male, a izbor je velik. Asortiman poziva na pretraživanje i uvijek se može pronaći nešto što je potrebno: Od praktičnih proizvoda za pomoć u svakodnevnom životu, pa sve do stvarno ludih stvari.

Pored artikala za kućanstvo, zabave, kućnu radinost i električne artikle, ponuda obuhvaća na primjer i pisaći pribor i igračke kao i drogerijske i kozmetičke proizvode. Kod sastava asortimana TEDi uvijek stavlja naglasak na nešto novo i donosi sezonske akcijske proizvode na police. Primarni cilj: Pružiti raznoliku ponudu našim kupcima i uvijek ih iznova iznenaditi.

Oko 2.150 poslovnica, najmanje 15.000 proizvoda po poslovnici i preko 19.000 zaposlenika u 8 zemalja diljem Europe: Stoga se TEDi ubraja u vodeća poduzeća neprehrambene branše.

Od osnivanja tvrtke 2004. godine slijedimo gospodarski razvoj koji je prožet trajnim rastom. TEDi je utvrđen u njemačkom Dortmundu, no preuzima odgovornost i preko državnih granica.