Radno vrijeme:

Svaki dan od 09h do 21h (i nedjeljom)

Kontakt:

072 33 69 55

Web stranica:

Objekt A : prizemlje

Sancta Domenica – SD megastore

Sancta Domenica d.o.o. ovlašteni je uvoznik Panasonic-a, Sony-a, Samsung-a, LG-a i PlayStation-a. Tvrtka posluje od 2000. godine i od tada svake godine bilježi rast kako u veleprodaji tako i u maloprodaji.

U Marti reatil parku u Rijeci na adresu Martinkovac 127 otvorena je moderna i velika SD multibrand poslovnica i nalazi se u prizemlju Hale A kod glavnog ulaza. Mogućnost parkinga u garaži ili na otvorenom parkingu ispred SD poslovnice.

Tržištu nudimo kompletan asortiman vodećih svjetskih proizvođača potrošačke elektronike kroz lanac fizičkih specijaliziranih trgovina, tzv. Brand Store trgovina.

Kroz digitalne medije trudimo se biti u kontaktu sa svojim kupcima pružajući im najnovije informacije o aktualnim trendovima u potrošačkoj elektronici, te im omogućiti najbolju ponudu na tržištu brendova koje zastupamo i nudimo u svojim poslovnicama.

Trudimo se pratiti trendove pa tako sve naše poslovnice na godišnjoj razini prolaze niz prilagodbi i preuređenja kako bi uvijek mogili svojim kupcima  pružiti maksimum.

Ne zaboravimo naše djelatnike koji su ponos i motor kompanije te su svojim znanjem, zalaganjem i kvalitetnom uslugom uvijek na raspolaganju našim vjernim kupcima.