Radno vrijeme:

Svaki dan od 09h do 21h (i nedjeljom)

Kontakt:

051 425 730

Web stranica:

Objekt A : 1. kat

MANA MODA

Trgovine MANA – MANA moda d.o.o.

Mana je međunarodna tvrtka čija je osnovna djelatnost maloprodaja odjeće za cijelu obitelj. Našu ponudu odjeće odlikuju kvaliteta, suvremeno oblikovanje i vrlo prihvatljive cijene.

Nevjerojatne cijene za cijelu obitelj s robnom markom MANA.

Svake godine pripremamo dvije glavne sezonske kolekcije: jesen – zima i proljeće – ljeto. Kolekcije nastaju na podlozi usvajanja modnih smjernica, obilska sajmova, studije modnih boja i modela te stručnog odabira materijala. Glavna nit pri oblikovanju kolekcije je kreirati odjeću koja omogućava stvaranje različitih kombinacija za svaku situaciju, te koja zadovoljava različite stilove života članova obitelji.

Glavninu ženske kolekcije predstavlja odjeća za sportski i elegantni tip žene. Oblikovali smo i posebnu kolekciju s oznakom MM za osobe punijeg stasa, do veličine 50, te grupu odjeće za buduće mame. Žensku kolekcuju zaokružuju različiti modni dodaci kao što su marame, šalove, šeširi, kape i torbe.

Muška kolekcija primjerena je za sve koji žele udoban i klasičan izgled.

Dječja kolekcija u ponudi je za dob od 2 do 8 godina, a kolekciju za tinejdžere nudimo prema dobi od 10 do 16 godina.

Naravno, prisutna je i simpatična baby kolekcija s uvijek cjenovno povoljnim i zanimljivim modelima za bebe u dobi od rođenja do dvije godine.

Puno pozornosti posvećujemo segmentu rublja, pidžama i čarapa. Oblikovali smo osnovni program ženskog, muškog i dječjeg rublja. U ponudi su i proizvodi za dom, te asortiman igračaka.